DR. BACHBLOESEMS
  Home / Dr. Bachbloesems

Dr. Edward Bach was een natuurgeneeskundig arts (en bovendien bacterioloog en homeopaat) uit Engeland die ontdekte dat je de essentie van planten en bloemen heel goed kunt gebruiken om geestelijke en lichamelijke tekorten aan te vullen.

In deze moderne tijd wordt steeds meer en dankbaar gebruik gemaakt van de kennis die Dr. Bach heeft overgedragen inzake de 38 Remedies die hij in de natuur gevonden heeft. In noodgevallen kan er gebruik worden gemaakt van de Rescue-remedie die is samengesteld uit een aantal planten uit de serie.  

Het unieke van de Bach Remedies is dat zij niet specifiek werken op lichamelijke ziektesymptomen, doch deze wel doen verdwijnen door de harmonisatie van lichaam en geest. De Remedies die je nodig hebt, worden dus bepaald op jouw lichamelijke en/of geestelijke toestand.

Ze nemen de klachten weg of doen ze sterk verminderen doordat de karakterstructuur in harmonie wordt gebracht en negatieve stemmingen worden opgeheven.

De Bach Remedies kennen geen bijverschijnselen; kortom een voor mij zeer waardevolle aanvulling in de praktijk waarbij ik kan garanderen dat de Remedies altijd werken! Ook voor (kleine) kinderen en dieren.

Eventueel kan er een foto worden uitgependeld.

©2011 Yuan Reiki
zonder uitdrukkelijke toestemming mag van deze website niets worden overgenomen