MASSAGES
  Home / Massages

In 2006 heb ik de opleiding tot (sport)masseur met goed gevolg afgerond. Inmiddels heb ik mij verdiept in allerlei andere massagetechnieken van haptonomische ontspanningsmassage, bindweefselmassage en holistische massage tot onder andere triggerpointmassage, Lomi-Lomi-massage en nog veel meer. Ik vind het geweldig om al deze technieken in een behandeling te combineren.

Wil je dus eens een keer een meer uitgebreide behandeling, dan bestaat de mogelijkheid om een massage met Reiki te ondergaan.
Dit is niet alleen bijzonder reinigend voor je lichaam omdat alle afvalstoffen worden afgevoerd, maar het is ook nog eens heerlijk reinigend en ontspannend voor je geest door het gebruik van etherische olie.

Ik gebruik als basis-olie amandelolie, aangevuld met een of meerdere etherische oliën, afhankelijk van hoe je op dat moment bent. Het gehele lichaam wordt gemasseerd en je voelt je daarna als herboren en heerlijk ontspannen.

Misschien een leuk idee om jezelf eens een keertje te verwennen of een massage cadeau te doen aan iemand anders. Een massage kost € 47,50.

Handdoeken hoef je niet mee te brengen. Deelbehandelingen zijn ook mogelijk.

©2011 Yuan Reiki
zonder uitdrukkelijke toestemming mag van deze website niets worden overgenomen